27 september 2017

En tjejlunch och fika



Förra tisdagen styrde jag stegen mot Kuori för att luncha med Sarah, Jarina och Ida. Vi valde alla att äta från deras färgglada falafelbar och njöt av varenda tugga. Fy tusan så gott och att äta färggrann mat är ju så härligt!



Det var första gången jag besökte Kuori på Tavastgatan men definitivt inte sista. Stället var jättefint och mysigt men dock rätt folkfullt hela tiden, men med rätt sittplats och sällskap glömmer man nog bort allt oljud runt omkring.



På Kuori satt vi i flera timmar och pratade om allt och inget, tog bilder och självklart njöt av maten. Efter lunchen kände vi oss dessutom sugna på något sött så vi greppade våra paraplyn och vandrade i regnet in mot stan och satte oss ner på Robert's Coffe.



På cafét köpte vi oss varsin varm dryck som värmde händerna sådär passligt och mättade sötsuget perfekt. Jag och Jarina testade på en chokladhasselnötsmocha som visade sig vara riktigt, riktigt god. På våra drycker togs det självklart också en hel del bilder, eftersom att ljuset var perfekt, precis som mitt sällskap den dagen. Man vill ju aldrig att dagar som denna ska ta slut och trots att vi lunchat och fikat i hela 6 timmar så skulle vi nog kunna ha fortsatt hur länge som helst till. Och det är precis det som jag älskar med vårt tjejgäng ♡

6 kommentarer:

  1. Va fina bilderna blev :) De va en bra dag <3

    SvaraRadera
  2. Åh så fina bilder de blev Cessi. Tycker så vi snart måst fa på en hel tjejdag igen :D <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tack Ida, o jooo håller så me!! <3

      Radera
  3. Älskar bilderna som är tagna i stunden, speciellt den sista :D <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi jo ja med, dom e så söta! :D <3

      Radera