5 maj 2016

Vi mot världen

Vår valborg började vi med att se wapprodden, äta glass vid åkanten och på kvällen vandrade vi iväg till vårdberget med Emma och Mika. Mösspåläggningen var vi lite sena till, men stämningen med ett hav fullt av mössor var nog likadan för det.
Någon timme senare var det dags för kemistklubbens wappmiddag på Alvarium. På middagen var vi över hundra stycken, alla finklädda från topp till tå och våra student- och teknologmössor satt självklart på hela kvällen.
Under middagens gång sjöng vi många snapsvisor, åt god mat, vi flickor hade långa diskussioner på wc:n och som bordssällskap, hade jag och Sebbe ingen mindre än Sara och Pontus.
Efter middagen vandrade vi alla iväg till B, där vi trängdes på dansgolvet så länge vi orkade. Med Emma och Frida hann vi även vara ute och ta löljligt många selfies, vissa normalare än andra, som var rätt roliga att se tillbaka på dagen efter.
På söndagsförmiddagen, efter någon timmes sömn, gick vi iväg till vårdbergsparken för att picknicka. Med oss hade vi blandannat laxsmörgås, donitser och vindruvor och på plats delades det ut goda smoothies.
Vädret kunde inte ha varit bättre och sällskapet var det verkligen inget fel på heller. Jag hade en riktigt härlig picknick och hela helgen blev överlag en fin och minnesvärd helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar