23 november 2015

Tonight is my getaway, like it's my great escape

På fredagsmorgonen, lite över klockan 6, satt vi i bussen påväg mot Vasa. I Tammerfors såg vi årets första snöflingor och framme i Vasa släpade vi våra väskor till Emilias kusin Alma, där vi skulle bo över helgen. Senare gick vi en sväng på stan, åt på spices och resten av kvällen låg vi alla fyra nermysta i soffan med glögg och ph. 
På lördagsmorgonen vaknade vi upp till ett vitt Vasa och begav oss ut i snöyret mot stan. Vi köpte det lilla sista som behövdes för kvällen och lunchade på Sweet Vasa, riktigt gott!
På lördagskvällen var det dags för helgens höjdpunkt, nämligen Galan 2015. Efter en massa stressfixande tog vi taxin till stadshuset där vi möttes av många bloggare och välkomstdrinkar.
Jag hade inte så höga förväntningar för kvällen, men galan var faktiskt riktigt lyckad! Stadshuset var fint, programledarna roliga, goodiebagen bra och vi fick också höra artisterna Fredrik Furu, Ella Sanoo och otroligt duktiga Ronya. Efter galan fick vi limousinskjuts till Plan B där efterfesten hölls och efter någon timme fortsatte vi vår kväll med tjejsnack i lägenheten. 

Foto: Mikael Nybacka för Vasabladet
På söndagen chillade vi i soffan så gott som hela dagen, varvat med lite packande och beundrande av lägenhetsutsikten. Vid fyra tiden startade vi vår bussresa mot Åbo och halv 2 inatt var jag hemma i lägenheten igen efter en bra helg, med bästa sällskapet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar