18 december 2017

Secret Santa

Förra veckans tisdag träffades jag, Petra och Ida upp hos Jarina för en kväll med julmys och secret santa. Vi körde samma kväll ifjol och det var riktigt lyckat, så självklart ville vi fortsätta med traditionen i år också.



På bordet hade vi dukat upp med julstjärnor, pepparkakor, kex och choklad. Dessutom hade Jarina bakat en riktigt söt och god kaka som påminde om en morotskaka men som smakade juligt av pepparkaka. Och morotskaka är ju en av mina favoritkakor, så denhär kakan var ju verkligen i min smak!



Där i vardagsrummet satt vi länge och pratade, drack varm glögg och öppnade i tur och ordning varsin julklapp. Vi fick alla så fina julklappar och det roligaste är ju att få se varandras ansiktsuttryck när man öppnar klapparna. Sån glädje alltså! I paketet jag själv fick låg tre fina saker från Nicolas Vahe som verkligen uppskattades av en tedrickare som mig! När det blev som mörkast där ute var alla paketen öppnade och glöggen uppdrucken så det fick vara ett tecken på att tacka för en fin kväll och gå hemåt i ett, då, vitt och fint Åbo ☆

4 kommentarer:

  1. Så roligt med secret santa, det körde vi med vännerna tidigare år också, men nu har det lite fallit i glömska för all mat och prat. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det är ju så mysigt också att ge julklappar! Förstår att klapparna glöms bort bland allt annat, men huvudsaken e ju nog att de mysiga kompiskvällarna finns kvar! :)

      Radera
  2. Hihi, hoppas teet smakat gott :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha faktist it smaka än, ha drucki upp allt julté först, men kommer nog helt säkert va så gott :D

      Radera