5 oktober 2017

Fina september

Det har blivit oktober och jag tänker tillbaka på september som den troligtvis roligaste månaden på länge. Jag blir så lycklig när jag ser allt roligt jag hunnit med och när jag märker hur bra jag mått! Eftersom att jag har jobbat främst morgonskiften så har jag hunnit njuta av många fina höstdagar som t.ex. den dagen då jag och Sebbe cyklade ut till Halinen. Där satte vi oss ner på en mysig brygga och njöt av solen och åt glass, perfekt kombination!



September har bjudit på många fina solnedgångar och en riktigt fin en passligt nog på min och Sebbes 5 årsdag, den 15onde. Hela 5 år har vi ju faktiskt hängt ihop och trots att livet ibland kommer oss emellan så känns det nog som att det är vi för alltid. 



En av höstens höjdpunkter måste ju definitivt vara Åbodagen och dess fyrverkerier, och dem har jag  sett på alla alla mina år här i Åbo. Det är så stämningsfullt och fint att se så gott som hela Åbo samlas nere vid ån och njuta av att se himlen lysa upp i alla dess färger. Finaste Åbo alltså!



En helg här i slutet av september fick jag också familjen på besök. Jag har jobbat så mycket så att jag inte hunnit hem på några månader, så istället lyckades vi pricka in en fin helg tillsammans här i Åbo. Vi njöt av den soliga hösthelgen med en heldag i Nådendal, lunch utomhus, fina morgonpromenader, glass här nere vid ån, lite shopping och en massa prat, för en hel del hinner ju nog faktiskt hända på ett par månader.



Det har blivit en massa kompishäng i september också och det gillas! Det har varit födelsedagskräftskiva, en massa tjejkvällar, promenader och gym med Jarina och en av Åbo historiens roligare utgångar med Sarah och Jarina. Den kvällen alltså, gud så jag hade roligt! Förra veckan hade vi också en hejdå-middag till Sarah som åkt iväg till Gran Canaria på äventyr. Det blev drinkar på Blanko och god middag på nya restaurangen Nooa. Så lycklig över att ha hittat vänner som mina alltså.



I helgen åkte jag som avslut på en fin månad ner till Hangö för att mysa med Jarina och hundarna. Hundkära jag stortrivdes ju verkligen med sötaste Selma och Greta. Några dagar innan var jag förresten också till frissan och kapade av några centimeter och blev lite mörkare i håret, så resultatet av det ser ni ju också här på bilden. Men den helgen i Hangö, det var nog ett så bra avslut på en fin månad ♡

2 kommentarer: