31 december 2016

She believed she could, so she did

Hur har ditt 2016 varit?
Jag skulle nog säga att det varit ett bra men väldigt stressigt år, dessutom tycker jag också att jag har utvecklats mycket i år.

Hade du några nyårslöften och höll du dem?
Jo det hade jag! Ett av mina viktigare nyårslöften var att våga mer och det har jag minsann gjort. Jag har gjort det jag tyckt och känt för och på så sätt lyckats skaffa mig en uppdragsgivare för mitt examensarbete, ett jobb och nya vänner.

Vilka stunder från 2016 kommer du aldrig glömma?
Pampas nationaldag, en rolig vappenhelg, min och Sebbes helsingforsweekend, Sofias konfirmation, midsommaren på villan, cykelutfärden till Ruissalo, kemistklubbens årsfesthelg, dimissionsdagen och självklart julen.
Vilka sånger kommer påminna dig om 2016?
Jag skulle nog säga Pillowtalk av Zayn, Black car av Miriam Bryant och This girl av Kungs vs Cookin’ on 3 Burners.

Vad spenderade du mest pengar på?
Förutom tråkiga saker såsom hyra och bilen har jag unnat mig rätt mycket gott i matväg det här året.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Självklart! Saker jag minns speciellt bra var dagen jag fick samtalet om att jag fått jobb, feedbacken när jag presenterat mitt examensarbete och stipendiet jag fick på dimissionen. Förutom det har alla små saker i vardagen med Sebbe, familjen och kompisarna gjort mig fnittrig och lycklig! För som ett av mina favoritcitat säger så "Enjoy the little things in life, for one day you may look back and realize they were the big things".
Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag hade haft mer tid över till att umgås med vänner samt familj. Men nu när skolan är över är det här något som det verkligen ska bli ändring på till nästa år!

Vad gjorde du på din födelsedag?
Min födelsedag minns jag som första dagen på hela hösten då jag varken jobbade eller gjorde skolarbete. Istället åt jag gott på Pub Niska med Sebbe, öppnade paket, bakade kaka och fick besök av Jarina på kvällen.

Har du några planer för 2017?
Jobb, jobb och mer jobb. Nämen en resa till Tyskland med Sebbe är något som måste bli av 2017.
Vad ser du fram emot under 2017?
Att inte gå i skola. Visst, jag kommer sakna studielivet massor men nu ser jag bara fram emot att få ha fritid mellan jobbskiften och känna mig lite vuxen. Så nästa år vill jag rita, hänga med kompisar, fotografera, träna och lära mig laga god mat. Kort sagt ska jag njuta av livet!

2 kommentarer:

  1. Fint år Cessi :D Sjukt kul du kommer ha 2017 utan skolan :) Hoppas vi ses mycket ändå, kram och gott nytt år! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo kommer bli så skönt men annorlunda :D o joo syns vi gör nog iaf!! :)

      Radera