22 oktober 2017

Promenader och en tjejkväll med skumppa

Den gågna veckan inledde jag med ett roligt morgonskifte och möttes på vägen hem av såhär härligt, skrikigt gula höstlöv mot en klarblå himmel. Den synen höjer ju nog vilket måndagshumör som helst!



Soliga dagar är också som gjorda för att gå långa promenader. Och det är precis det jag och Jarina har gjort nu i veckan. Vi har gått runt på fina ställen här i åbo och pratat om allt sånt som bara vi kan. Vi är nog rätt så läskigt lika hon och jag, men bra så! Det är ju så skönt att få ventilera av allt man känner till någon som verkligen förstår exakt vad man går igenom.



Efter en långa vecka med mycket jobb var det skönt att igårkväll få besök av fina Emilia och Jarina. Vi åt fruktsallad med grädde (för det var en succé den senaste tjejkvällen), åt godaste chipsen och drack skumppa. För det hör ju till att man ska lyxa till det lite ibland, speciellt när det är lördag. Vi tre catchade upp om allt som hänt här senast, pratade om pojkar, våra mer eller mindre konstiga fobier och att ha traditioner som familjebekanta. Det vill säga, allt mellan himmel och jord, precis som det ska va när man har tjejkväll haha!



Som ett avslut på veckan tog jag idag en lite längre sovmorgon, åt en enorm frukost i soffan och tog sedan med Sebbe ut på en långpromenad i ett väldigt kallt Åbo. Nu känns det nästan som vinter när man typ inte klarar sig utan vantar och mössa längre. Hemskt, för jag vill ju gärna att det ska vara såhär höstmysigt ett bra tag till.

6 kommentarer:

  1. Oh så mysigt :D Synd ja inte kunde komma med er i helgen, men hoppas ni hade det mysigt <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo så synd men vi får ta oss till hesa snart alla istället o hälsa på emilia där! :)

      Radera
  2. De va en så bra tjejkväll <3

    SvaraRadera