21 maj 2017

En somrig lördag



Igår vaknade vi upp till 20 grader full sol och blå himmel. Perfekt! Vi böjade morgonen lugnt med morgonmål framför tv:n, precis som varje dag nuförtiden, och fixade sedan till oss och begav oss ut mot stan. Jag invigde mina nya shiny shoes, hade skönaste jeansen och t-skjorta. Självklart borde jag ju varit smart och haft bara ben precis som alla andra, för värmen igår, herregud.



Påväg in till stan stannade vi vid domkyrkan där det delades ut gratis grönsakssoppa. Så där åt vi soppa och lyssnade till barnkörer före vi gick in till närmsta affär och köpte med oss mangojuice och wienerbullar med vanilj. Nere vid ån var det fullt av människor som precis som vi ville ta vara på sommarvärmen som äntligen hittat hit. När vi fann en passlig plats mumsade vi oss våra bullar, drack juice och fick sedan sällskap av Daniel en stund.



På kvällen när Sebbe efter mycket om och men fått luft i sina cykelhjul trampade vi iväg till favoritstället i Martti. Där vid vattnet satt vi och såg på båtarna som körde förbi, testade på lakrits och njöt av kvällens varma solstrålar. Alltså vilken dag! En bättre start på min semester kunde jag nog inte få, för igår började jag faktiskt min första semestervecka. Den valde jag att ta ut redan nu för att vi inatt börjar resan mot Tyskland! Hur sjukt!? Så nästa vecka är jag och Sebbe ute på äventyr och jag är så pepp på allt fint vi kommer få uppleva tillsammans ♥

4 kommentarer:

  1. Oooj va fin den första bilden va! Ha en jättejättejätteeebra resa i Tyskland, njut o ta massa fina bilder <3

    SvaraRadera
  2. Ååå alltså första bilden <3 En sån Cessi outfit :) Var jättehärligt att se dig idag, trevlig resa nu :D <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va så kul att se dej me Petra <3

      Radera