31 oktober 2016

People think you're out of your mind

Imorgon är det november, november... Mitt oktober har bestått av så gott som endast jobb och skrivande men några höjdpunkter tänkte jag dela med mig av här också. I början av oktober var det fortfarande så fint där ute och en morgon efter att ha lagt några hundralappar hos tandläkaren piggade den här synen verkligen upp min dag.
En helg hann jag också åka hem och träffa familjen och inte minsann Sofia, som jag inte hade sett sedan augusti. Helgen blev rolig och dessutom hann jag också besöka frissan, få min utväxt färgad och klippa mitt hår 4 cm kortare.
När det var höstlovsvecka uppe i Österbotten fick vi besök av Mari och Miska en fredag. Vi åt god lunch på Di trevi, shoppade lite och besökte Ikea. En rikigt kul dag som tyvärr gick allt för fort.
Lördagen den 22:a hade jag och Sebbe bokat in teaterdejt. Vi såg Kungens tal som var imponerande bra så med humöret på topp gick vi iväg på några drinkar efteråt också.
Efter flera veckors stress med både jobb och skrivande lämnade jag äntligen in mitt slutarbete förra fredagen. Den lyckan! Passligt nog var vi bjudna på kalas den kvällen där vi spelade några rundor bingo innan vi drog iväg till B för att dansa. Vi kom hem släntrande vid 4 på morgonen och jag var så himla lycklig. Jag var så värd en kväll som den här efter att all press jag haft på mig.

2 kommentarer:

  1. Gud så fint och fräscht håret blev!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tack, tyckte själv också det blev himla fräscht! :)

      Radera