13 juli 2016

We don't need no reason

Förra veckan kom mina föräldrar hit till Åbo för tre dagars semester i "storstan". På måndagen efter mitt jobbskifte hade de planerat in en liten dagstrip, så de plockade upp mig och Sebbe och så åkte vi iväg till Nådendal.
Nådendal var precis lika mysigt som vi mindes och vi vandrade länge runt bland bryggorna, alla fina båtar och mysiga hus. Där emellan satte vi oss också ner och åt goda pizzor på en av restaurangerna vid bryggorna.
I en av inredningsaffärerna vi besökte, fick jag syn på en tavla som jag genast föll för. Snälla mamma köpte hem den till mig och nu står min karta över mumindalen så fint på vår hylla här i vardagsrummet.
De två övriga dagarna som mamma och pappa var här besökte vi Ruissalo, shoppade i mängder, åt goda luncher på Di Trevi, hängde nere vid ån nära deras hotell och en kväll åt vi också varsin pizza på Pub Niska.
Jag är så glad att mina föräldrar hann komma hit till fina Åbo ännu en sommar, det är alltid lika kul när de kommer på besök!

2 kommentarer:

  1. Bilden med tavlan o kaktusarna e helt jättefin ju! Ja trodd först de va nån Pinterestbild före ja läst va du skrev :D

    SvaraRadera