20 februari 2015

Now I'm four five seconds from wildin' and we got three more days 'til friday

I tisdags var det Fastlaskiainen som gällde. Vi började dagen på vårdberget med att se på pulkatävlingen, frysa, dricka kakao och äta våfflor. Efter det for jag och Sebastian med några andra till hans kompis, sen slappade jag här hemma några timmar och vid tolvslaget vandrade vi iväg till borgen där resten av natten tillbringades. Förväntningarna för dagen var riktigt låga men kul blev det trots allt!

3 kommentarer:

 1. Hej eftersom du studerar företagsekonomi tänkte jag fråga dej hur stora chanserna är att en person som har svårt med matte klarar av studierna där? Vill gärna börja studera företagsekonomi men får en sån ångest när jag hör att "man ska vara bra på matte" . Sen har jag hört att det är bättre att studera i Åbo än i Vasa, är det så, vad tycker du? // En invidid med stor framtidsångest. Tack på förhand, fin blogg har du också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! För att börja med så jo att studera företagsekonomi i Åbo är hundra gånger bättre än i Vasa, i alla fall om man inte gillar föreläsningar som mig. Här i Åbo delas alla företagsekonomer in i två team som bildar företag och då studerar man utgående från "learn by doing", helt super roligt! Så det finns väldigt få ämnen med föreläsningar och det mesta man gör i skolan, gör man tillsammans med sitt team, så grupparbeten är det mycket av. Sen behöver man inte vara duktig på matte, det är inte jag heller men visst underlättar det om man förstår matte när man har de obligatoriska redovisningskurserna och vanliga matten, men jag har klarat mig helt bra så då gör nog du det också! Hoppas det hjälpte :)

   Radera
  2. Sen om du har mer att fråga så fråga på bara, svarar gärna. Hade själv tusen frågor om utbildningen innan jag sökte, men det här va helt klart ett av de bästa valen jag gjort i mitt liv! :)

   Radera