20 november 2017

Kemistbaalen

En helg tillbaka, den elfte och tolfte november, vankades det Kemistklubbens 94:e årsfest. Vi var för tredje gången med på det stora kalaset och precis som de tidigare åren hade vi en helt underbar helg! Festen satte igång kring halv 8 den lördagskvällen och vi satte oss ner till min favoritförrätt, toast skagen. En utmärkt start på kvällen alltså!



Under kvällens gång sjöng vi en och annan snapsvisa, skrattade till sångledarnas introvideo, hörde väluttänka tal och självklart åt vi god mat.



När efterrätten serverades var programmet på slutrakan och de flesta glasen på borden började bli tomma. Kring den tiden kom också min favoritprogrampunkt under baalen, vilket är talet till mannen och kvinnan. De talen är alltid så fina och igenomtänkta och det blir sån mysig stämning i hela salen när de läses upp.



När klockan var långt över midnatt tog programmet slut och det var dags för dans och gruppbilder. Bilder tagna bland lyckorus är ju sisådär när man kollar på dem såhär i efterhand, men det är ju lite charmigt det också haha.


 Emmas bild 

Efter lite dans var humöret på topp och från kåren gick vi ett gäng hem till oss en sväng och sedan dansade vi loss på B resten av natten. Dagen efter var det i vanlig ordning sillis och där smaskade vi i oss pizza, potatissallad, chokladkex och självklart bröd med nutella, och sen blev det ju några timmar med dans också före vi tackade för oss och gick hemåt efter en helt super helg! ☆

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar