19 maj 2017

När det börjar bli sommar

Sju dagar sedan, närmare bestämt förra fredagen hämtade jag upp Sebbe genast efter mitt morgonskifte och så åkte vi upp till Österbotten. Några särskilda planer, förutom kaka och eurovision, hade jag inte räknat med den helgen, men en massa skoj hann jag ju med i allafall. Bland annat så råkade Samu också vara hemma i helgen så självklart träffades vi upp i några timmar och pratade om det senaste och såg solen gå ner över fina stan.



Förra helgen var det ju också morsdag så vi hade över mommo och fammo på kaffe och kaka och samtidigt firade vi också Sofia som fyllde 16 nu den 15onde maj. Helt sjukt att min lillasyster redan är 16 år, hur fort har inte de senaste åren gått?! För det känns inte som att det var så längesen vi själva gled runt på skotrarna, hängde på torget, köpte pomfritt på abc varenda fredag och längtade efter sommarlov.



Nu i veckan har jag främst jobbat långa kvällsskift med idag jobbade jag till min lycka morgonskifte, vilket betyder att jag hann hem till finaste eftermiddagssolen. Väl hemma togs jeansen av och med Sebbes lippis på huvudet och välbehövlig solkräm på armarna satte jag mig ner på balkongen. Där i värmen började jag läsa på en ny bok och njöt till fullo av alla solstrålar som nästan blev jobbigt varma. När Sebbe kom hem gick vi iväg till kuppis för att köpa årets första bollglass. Jag tog choklad och jordgubbssorbet, vilket är väldigt otippade val för mig som aldrig äter jordgubbsglass. Men det var riktigt gott och där och då med den värmande solen som gav ansiktet och armarna några nya fräknar, kändes det precis som sommar. Som sommar känns det nu några timmar senare också, när solen så småningom går ner och pojkarna nere på gatan fortfarande går i t-skjorta. Kanske det är nu sommaren börjar på riktigt?

4 kommentarer:

  1. Ååååh den där glassen såg sååå god ut! Muuums! O jo, nu e de sommar <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo alltså va helt jättegott faktist o jaa sommaaar <3

      Radera
  2. Vilka tårtor! :D Och vädret är ju fantastiskt nu, kom som en chock! <3

    SvaraRadera