29 april 2017

En händelserik månad

Nu är vi inne på de sista dagarna i april och när jag tittar tillbaka på månaden som gått blir jag riktig glad. April har varit en månad då jag har haft roligt på jobbet, umgåtts mycket med vänner, njutit av familjehäng och tagit vara på små fina stunder i vardagen. En söndag i april hade jag t.ex. Petra och Jarina över på årets första balkonghäng och vi njöt av solstrålarna och åt goda brownies som Petra hade bakat. Förutom den här träffen är vår vinkväll hos Petra, med hammare och skruv som korköppnare, en av månadens höjdpunkter. Alltså som jag har skrattat med domhär två haha. Över påsken hade jag också turen att få långledigt så då åkte vi självklart upp till Österbotten för att fira påsk med familjen. Jag hann med många promenader, mycket kompishäng, oförväntat sjukhusbesök och födelsedagsfirande för kära pappa som fyllde hela 56 år.



Den senaste veckan har jag jobbat varje dag men förutom det också hunnit med effektiva gympass, några shoppingrundor på stan och en hel del häng med Jarina. Det gillas! I onsdags var vi på en sista andelsstämma med företaget i skolan och det var troligtvis också den sista gången vi gick in i skolan, vilket kändes lite ledsamt. Men inga ledsna miner var det dagen efter när vi åkte iväg på vappeninköp. Då köptes det ballonger och serpentiner och jag hittade dessutom otippat nog en ny klänning att ha på mig på vappen. Själva vappen då är ju redan imorgon och i skrivande stund sitter jag med Jarina i soffan och tittar ut på vita snötak. Det har liksom snöat den 29onde april.. men vi hoppas ju på att vädret totalvänder och att vi imorgon får skåla in vappen i solsken. Så pepp för imorgon!

2 kommentarer:

  1. Så fint inlägg Cessi, älskar att läsa de du skriver! Och vad snygga mina byxor var på bild, kanske ska ha dom till jobbet nästa vecka haha! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen tack Petra <3 o joo dina byxor e jättesnygga!!

      Radera