6 mars 2017

En solig helg



Nu är det ett bra tag sedan senast och under veckorna som gått har jag verkligen försökt njuta av fina stunder och göra saker jag blir glad av. Det betyder att jag mellan jobbskiften har gymmat, varit till frisören, haft tjejkvällar, sett på serier och varit ute mycket. Nu i helgen var jag äntligen ledig efter 7 långa jobbdagar och vädret var till min lycka helt otroligt fint! Så på lördagen tog jag och Sebbe en trip till stan, åt god lunch, shoppade lite och mötte upp Daniel och Jesper för en fika. Kulkul! På kvällen blev det pizza och popcorn framför mello där jag sedan svor åt att svenskarna inte skickade Loreen till final.. Men som humörshöjare vaknade vi på söndagen upp till sol igen och då tog det inte länge före vi drog på oss utekläderna och gick iväg på en söndagspromenad.



Den senaste tiden har jag blivit väldigt uppmärksam på att se mig runt i kvarteren där vi bor och speciellt fått upp ögonen för alla fina hus jag gärna skulle bo i. Ett av dem är det här rosa-röda som har så härligt stora fönster och mäktiga gröna dörrar, bara en bit bort från där vi bor nu. Så får se vad våren för med sig och vilka möjligheter som dyker upp men tills dess, fyller jag min kamera med bilder på ett hus finare än det andra. Helt okej det också.



De dagar då vädret är sådär riktigt ljuvligt passar vi alltid på att gå ut mot hamnen och Åbo slott. Igår var en sån dag och vi var ju verkligen inte ensamma med de tankarna, för längs vägarna vi gick var det fullt av människor som njöt av solen precis som vi. För att lyxa till det lite extra var vi också in och köpte oss varsin toscabulle som vi njöt av vid åkanten tills fingrarna började bli för kalla och vinden kylde kinderna lite för mycket. Tre timmar efter att vi begett oss ut kastade vi oss ner i soffan igen och låg där ett bra tag tills det var dags att äta varm och god korvsoppa. Det var en söndag i min smak det!

4 kommentarer:

  1. Fina bilder! (:

    SvaraRadera
  2. Älskar huset du fotat :) Du tar så otroligt fina bilder Cessi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså jo huset e såå fint! O tack petra <3

      Radera